Vilka är online?

Det är nu 1472 gäster och 
409 medlemmar online

Erbjudanden

Versace - Baroque Elemänt Patch T-Shirt Pojkar
Versace - Baroque Elemänt Patch T-Shirt Pojkar
Kr669.93  Kr302.69
spara: 55% rabatt
Versace - Medusa Head Stretch Cotton T-Shirt Pojkar
Versace - Medusa Head Stretch Cotton T-Shirt Pojkar
Kr695.14  Kr294.50
spara: 58% rabatt

Nya Produkter

Versace - Medusa Head Rope Snökängor Män Svart
Versace - Medusa Head Rope Snökängor Män Svart
Kr2,478.11  Kr1,042.50
spara: 58% rabatt
Versace - Medusa Head Rope Snökängor Män Vit
Versace - Medusa Head Rope Snökängor Män Vit
Kr2,514.77  Kr1,079.16
spara: 57% rabatt
Versace - #Greek Badrock Män Vit
Versace - #Greek Badrock Män Vit
Kr1,053.63  Kr431.57
spara: 59% rabatt

Sekretesspolicy

A.Respecting din integritet:
Vi åtar oss att stödja de relevanta lagar och förordningar som sätter tydliga normer för insamling, tillgång, lagring och användning av personlig information som vi får som en del av vår affärsverksamhet. Vår respekt för våra kunders rätt till privatliv deras personliga information är av största vikt. Vi har riktlinjer och rutiner för att säkerställa att alla personuppgifter, oavsett hur eller var de har förvärvats, hanteras känsligt, säkert och i enlighet med korrelerade sekretessprinciper.

B.What personlig information samlar vi in ​​och lagrar?
Så att vi kan erbjuda tjänster till dig, kan vi be om personliga uppgifter såsom namn, adress, telefonnummer eller e-post adressen. Några exempel på där vi kan behöva dessa uppgifter är förbeställningar, hemleveranser, kräver kampanjer etc. Privacy lag för oss att samla in personlig information om dig bara från dig om det är rimligt och praktiskt att göra detta. Vi vidtar alla tänkbara åtgärder för att säkerställa din personliga information skyddas från obehörig åtkomst, förlust, missbruk, avslöjande eller ändring. Vi tar också åtgärder för att förstöra eller ta bort identifierande personuppgifter när det inte längre behövs. De typer av åtgärder som vi vidtar varierar med vilken typ av information, och hur den samlas in och lagras. Generellt, har du ingen skyldighet att tillhandahålla all information som begärs av oss. Om du väljer att inte lämna ut begärd information kan vi emellertid inte att kunna förse dig med de varor och tjänster som är beroende av insamling av denna information, i synnerhet om den insamling av denna information krävs enligt lag.

C.How är personlig information som används?
Den personliga information som vi ber om är vanligtvis används för att tillhandahålla varor eller tjänster till dig. Till exempel för en kreditkortstransaktion behöver vi ditt kortnummer. Om möjligt försöker vi se till att vårt utlämnande av information till andra organisationer är på ett sätt som inte identifierar individer.

D.ACCESS till din personliga information
Vi ger dig tillgång till någon personlig information vi har (utom i de begränsade omständigheter som av sekretesslagstiftning). Om du behöver tillgång till din personliga information, vänligen logga in på ditt konto registrera dig hos oss. Om du behöver uppdatera din information (t.ex. om du ändrar din adress), vänligen gör ändringar i din "kontoinformation".
tillbaka

RSS New Products Feed Copyright © 2017 www.neerpsy.se EFTERTRYCK FÖRBJUDES.